Участие на нашите таланти в събитието „Пътят към върха“

Децата от центровете за резидентна грижа „Детска къща“ и „Майка Тереза“ взеха участие в третото издание на „Пътят към върха“, което включваше седем концерта на 6 сцени с участието на над 50 артисти.

Организатор на събитието е Община Пловдив, Отдел „Култура, археология и културно наследство“, район „Централен“ и Сдружение за култура и образование „Милчо Левиев“.

„Деца в оркестъра“ е концерт, в който деца свирят съвместно с професионалните музиканти от Оркестър на Държавна опера Пловдив/. Първият концерт на този проект, осъществен  от Къща за музикални вълшебства „Дивизи“, Оркестър на Държавна опера Пловдив и Боян Иванов през 2021 г. спечели Награда Пловдив в категория „Музика“. Идейната концепция е на Диана Петкова.

Ние от екипа на Комплекса се възхищаваме и се гордеем с  нашите млади музикални таланти и ги поздравяваме за постиженията и за множеството участия. Тези прекрасни деца са пример за това, че възрастта не е пречка за постигането на големи неща и че страстта и ангажираността могат да ни отведат до големи върхове.

Благодарим на екипа на „Дивизи“ – Такива проекти, които подкрепят и насърчават младите таланти, са от изключителна важност, тъй като предоставят възможност на децата да развият своя потенциал и да се усъвършенстват в музикалното изкуство.

Споделете:
fb-share-icon