Награди

Отличителен знак "Аз гарантирам щастливо детство"

На 20.11.2019 екипът на КСУДС – Пловдив Комплексът за социални услуги за деца и семейства – Пловдив получи Отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“ в категория „Значимо партньорство“, присъдена от Държавната агенция за закрила на детето и връчена на официална церемония лично от зам. министър на труда и социалната политика  Лазар Лазаров.

Юбилейна награда „10 години партньорство за социална отговорност”

На 13-14 юни 2019 г. -Награда за цялостен принос в развитието на националните политики получи Недка Петрова – директор на Комплекс за социални услуги за деца и семейства – Пловдив, в качеството й на представителство на Алианса за Пловдив.

Награда „Спасители на детството” 25.10.2018 г.

На 25.10.2018 г. Националната асоциация по приемна грижа отбеляза своя девети рожден ден и за трета поредна година връчи  награди „Спасители на детството”. На официална церемония в хотел „СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН“ бяха отличени институции, социални работници и приемни родители.

Комплексът за социални услуги за деца и семейства получи приз в категория „Общински център за социални услуги”. Той е номиниран от приемни родители със следните мотиви: „Комплексът за социални услуги е място за откритост, подкрепа и грижа за всички, които са ангажирани с приемната грижа, но не могат да разчитат на подкрепа поради страх и притеснения. В Комплекса можем да говорим честно за чувствата и емоциите си, без да бъдем съдени и да чувстваме притеснение.“