12.05.2020 г. – ВК Марица – Добро сърце: Милена Димова с благотворителна акция за деца и майки в риск

Трикратната шампионка на България с Марица (Пловдив) Милена Димова показа, че има изключително добро сърце, и собственоръчно започна мащабна благотворителна акция в помощ на деца и майки в риск.

Извънредното положение постави много хора в трудна ситуация, но даде и допълнително свободно време на други. И така Милена, която заради изолацията прекарва повечето си време вкъщи, реши, че може да направи нещо хубаво за онези, които имат нужда от подкрепа, и се спря на децата, които ползват социални услуги в КСУДС – Пловдив. Като използва профила си във Facebook, волейболистката обявява, че събира хранителни продукти, дрехи, обувки и други вещи за деца в риск, и така дава старт на благородното си начинание. Идеята и намира популярност и съмишленици из цялата страна и дори в Испания.

Така дарения вече получиха децата от ЦНСТ Детска къща и ЦНСТ Майка Тереза, както и бебетата и майките от Звено Майка и бебе, а полученото удовлетворение мотивира Милена да продължи своята инициатива и занапред.

Ако искаш да се включиш и ти и да дариш храна, играчки или дрехи за нуждаещите се, можеш да се свържеш с Милена Димова във Facebook.

Споделете:
fb-share-icon