Как Социалната Чайна в гр. Варна посрещна младежите от КСУДС Пловдив

Екипът на The Social Teahouse са новите приятели на младежите от ЦНСТ „Майка Тереза“. Те подкрепиха нашите каузи и се включиха в събирането на средства за  традиционните летни лагери на море и планина. Освен това поканиха младежите да посетят гр. Варна и Социалната Чайна.

снимка: The Social Teahouse

Първата група участва в това приключение между 02-ри и 5-ти август 2021 г. То стартира от Централната ЖП гара в Пловдив, а някои от младежите за пръв път се возиха на влак. Гостуването във Варна започна с вкусна храна – шеф Деница Теодосиева сготви превъзходна лазаня със спанак, а Miroslava Mileva разказа на нашите младежи за смисъла и дейностите в Чайната. Втория ден бе изпълнен с ролеви игри и „градски лов“. От The Social Teahouse разказват:  „Младежите имаха 13 локации, които трябваше да намерят като последната беше и голямата изненада, която спретнахме с Varna Fun Port – посещение на атракционите на морска гара.“

Третия ден бе посветен на плановете за живота и тяхното обсъждане, а вечерта завърши в The Social Garden – билкова градина – с разходка, майсторене на люлка, палене на огън и вкусна вечеря от картофи и наденички на жар.

Втората група гостува на Варна от 09-12.08. Програмата много прилича на тази от предишната седмица. Този път обаче е предвидена вечерна разходка по плажа, посещение на Военноморски музей-Варна и преодоляване на предизвикателството „Съня на далтониста“ в Escape Room.

Ние от КСУДС – Пловдив благодарим на The Social Teahouse за партньорството, приятелството и предоставената възможност нашите младежи да посетят Социалната чайна и гр. Варна, да се забавляват и трупат нови преживявания. Това е поредното доказателство, че детството се нуждае от много съмишленици и от много ръце, които да го подкрепят. Вярваме, че само ЗАЕДНО можем да направим детството по-добро.

Споделете:
fb-share-icon