Домът на младоженците в подкрепа на каузата на КСУДС Пловдив за по-добро детство

Поставено е началото на ново партньорство между ОП „Радостни обреди” и Комплекс да социални услуги за деца и семейства,  Пловдив.

Във фоайето на Бюрото за записвания на сватбени ритуали е разположен щанд със сватбени комплекти. Артикулите са изработени от девойки, настанени в Център за настаняване от семеен тип, по време на творчески ателиета, организирани от Центъра за работа с деца на улицата.

Прекрасните комплекти от бутилка шампанско и две чаши са чудесен избор за сватбения ритуал на всяка двойка, която реши да отпразнува своя специален ден с кауза за по-добро детство.

Директорът на Комплекса г-жа Недка Петрова изказа благодарност към предложението на г-жа Чудомира Пинджева – директор на ОП „Радостни обреди”, за това партньорство, тъй като то ще даде пространство за изява на творческите таланти и способности на децата от ЦНСТ. По този начин младежите ще допринесат както за събирането на средства за своите летни лагери, така и за повече радост и усмивки на бъдещите младоженци. От друга страна, с подобни инициативи ще се постигне популяризиране на социалните услуги сред общността и ще се създаде възможност за реализиране и развитие на социалното предприемачество.

Споделете:
fb-share-icon