ДЕН НА КАРИЕРАТА в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“

КСУДС Пловдив участва в ДЕН НА КАРИЕРАТА, който се провежда на 10 април в  Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. На щанда на Комплекса присъстват г-жа Недка Петрова, директор; Емилия Петрова, ръководител ЗМБ и Диана Петкова, ръководител ЦРДУ. Те са на разположение, за да предоставят информация и да отговорят на въпросите на студентите относно дейностите на КСУДС и възможностите за кариерно развитие в сферата на предоставянето на социални услуги.

Целта на Форума е бизнесът да се срещне лично със студентите. В него участват над 65 водещи социално отговорни компании в България от секторите: образование, информационни технологии, финанси, човешки ресурси, МВР, туризъм, социални дейности, психология, икономика, услуги в обществения сектор, производство и дистрибуция, електроника. Те представят.

Изложението е съпътствано от групови и индивидуални работни ателиета за представяне на организациите, техните стажантски програми и свободни работни позиции.

Като част от работните ателиета психологът от КСУДС Пловдив Николай Димчев проведе темата „Психологическо ателие – първа среща с клиенти“. Заниманието премина при засилен интерес като провокира оживена дискусия сред присъстващите.

.

.

.

Споделете:
fb-share-icon