Как се поправя детството? Тази седмица с мартенички и добро партньорство.

Баба Марта е уникален образ, който характеризира българските традиции и ни носи прекрасната емоция от връзването на усуканите червено-бели конци в утрото на първи март.

Подаряването на ръчно изработени мартенички и специален жест, който Aiger Group AG ще направят на своите служители. Още по-вълнуващо е, че мартеничките са с кауза и са изработени от деца.

И тази година продължава партньорството между КСУДС Пловдив и Aiger Group AG, в резултат от което се подкрепя осигуряването на по-добра грижа за децата от семейните ни центрове.

В поредица ателиета организирани от ЦРДУ бяха изработени красиви мартенички, които нашите приятели от Aiger закупиха за сума над 600 лв., а тези пари ще бъдат използвани, за да  се осигурят летни лагери на 30 деца. Летните лагери са любим момент от годината, чакани с нетърпение, изпълнение с емоции и приключения и останали в спомените на децата. Може би това е част от причината, те да работят с толкова усърдие и любов по време на мартеничковите ателиета.

Всички ние – децата, екипът, ръководството на КСУДС Пловдив – изказваме сърдечни благодарности на Aiger Group AG за подкрепата, която ни оказват вече повече от 2 години.

Заедно поправяме детството!

Споделете:
fb-share-icon